Distributie EU

Wijnhout Express verzorgt de distributie van goederen door alle landen van de Eurepese Unie.

Distributie EU

Met onze dienst European Distribution maakt u gebruik van ons fijnmazige Europese partnernetwerk van één pakket tot meerdere pallets. Geen bestemming binnen Europa is ons te ver. Hiermee kunnen wij in omringende landen binnen 24 uur leveren en daarbuiten binnen 140 uur.

Waarom uw distributie EU via Wijnhout Express laten verzorgen?

Wij werken voor meerdere opdrachtgevers in de retail, automotive, industrie en marketingbureaus om haar spullen op tijd af te leveren. Wij  bieden vaste netwerkoplossingen, van high value tot economietransport. Wijnhout Express richt zich als extra service naar haar klanten op overnight(s) zendingen tot 2.500 kilo en is geschikt voor zendingen tot maximaal drie pallets.

Betrouwbaarheid

Wij werken altijd met onze eigen koeriersdienst en heeft elk bedrijf zijn vaste koerier. Zo bieden wij onze klanten het vertrouwen dat hun pakket goed afgeleverd wordt. Daarnaast bekijken wij altijd wat de snelste route is naar de plaats van bestemming. Onze internationale koeriers worden door onze huidige klanten dan ook ervaren als zeer betrouwbaar en representatief.

Om deze kwaliteit te behouden scholen wij onze medewerkers continue bij. Ook zijn al onze koeriers in het bezit van HACCP- en GDP certificaten en een VOG verklaring(Verklaring Omtrent het Gedrag). Daarnaast maakt het erkend vakdiploma ‘beroepsgoederenvervoer over de weg’, Wijnhout Express een betrouwbare partner in de logistiek sector.

Een Europese distributie met spoed afleveren? Wijnhout Express regelt het!

Vraag vrijblijvend uw offerte aan:

Uur beschikbaar
1
Dagen per week
1
bedrijfswagens
1 +
Support en inzet
1 %

Direct contact

Geen callcenter maar een
persoonlijke planner aan
de telefoon.

Binnen 45 minuten

In heel Nederland binnen
45 minuten een koerier
voor de deur.

Transportmiddel

Van envelop, doosjes,
kratten of meerdere pallets.
Wij ontzorgen u.

Realtime Track&Trace

Direct zelf inzicht over
de status van uw zending via
ons klantenportaal.

Vriendelijke prijs

Elke rit wordt berekend via
de snelste route zonder
brandstoftoeslag.

Contact

Dus heeft u een Europese distributie? Bij ons bent u aan het juiste adres! Of heb heeft u vraag over één van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op. Wij hebben voor elk logistiek vraagstuk een passende vervoersmethode. Wij zijn bereikbaar op het nummer 030- 2658444 of per e-mail via info@wijnhoutexpress.nl