Juridisch Express

Juridische documenten vervoer in gecodeerde koffer of afgesloten vervoersboxen. Spoed express van en naar de rechtbank.

Juridisch Express

Juridisch transport betekent meestal dat vertrouwelijke documenten op een afgesproken moment bij de rechtbank moeten zijn. Daarnaast is het heel belangrijk dat deze documenten ten alle tijden bij de juiste persoon worden afgeleverd. Bij het vervoeren van juridische documenten komt heel wat kijken. Het is dan ook verstandig om dit uit te besteden aan een partij die hierin gespecialiseerd is. De juridische express van Wijnhout zorgt altijd voor snelle, betrouwbare en discrete levering van uw documenten.

De betrouwbare juridische express van Wijnhout

Wijnhout Express verzorgt al jaren transporten van en naar de rechtbank. Wij denken altijd met u als klant mee over de beste vervoersmogelijkheid. Ook rijdt onze juridische express altijd direct naar de plaats van bestemming. Onze juridische express wordt vaak ingezet om snel en vertrouwelijke documenten op tijd bij de rechtbank aan te bieden. Ook zijn onze vervoerders gecertificeerd en worden de transporten altijd beveiligd. Wij werken dan ook altijd voor elke jurist of advocaat snel, zorgvuldig en klantgericht.

Hoe werkt onze juridische express?

De documenten die onze juridische express vervoerd worden altijd gestempeld afgeleverd door de rechtbank. Wij zorgen ervoor dat de getekende en gestempelde papieren altijd direct retour komen naar u als opdrachtgever. Dit gebeurd door middel van inscannen en versturen via per e-mail. Wanneer dit gewenst is, kunnen wij de documenten ook fysiek terugbrengen naar uw advocatenkantoor.

Vertrouwelijke stukken verzenden van advocaat naar advocaat

Het gebeurd ook vaak dat advocaten naar elkaar stukken versturen via een koerier. De afleverbon wordt hiervan dan gestempeld met het logo, de naam en adresgegevens door de ontvanger. Vervolgens gaan zorgt onze juridische expres ervoor dat de stukken direct teruggaan naar opdrachtgever.

Vervoer van juridische documenten van de hoogste kwaliteit

Bij het vervoeren van juridische documenten is het belangrijk dat alles perfect gaat. Onze juridische express levert de hoogste kwaliteit omdat wij:

  • Wij altijd binnen 45 minuten op locatie zijn
  • Spoedexpress van en naar de rechtbank
  • Gebruik maken van professionele en gediplomeerde chauffeurs
  • Juridische documenten worden vervoerd in een gecodeerde koffer of afgesloten vervoersbox

Een zending met spoed afleveren? Wijnhout Express regelt het! Van envelop, pakket of pallet?
Onze koerier nationaal is er al binnen 45 minuten of soms sneller.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan:

Uur beschikbaar
1
Dagen per week
1
bedrijfswagens
1 +
Support en inzet
1 %

Contact

Heeft u vertrouwelijke juridische documenten die vervoert moet worden? Maak dan gebruik van onze juridische express. Eerst meer informatie nodig of meer weten over de andere diensten van Wijnhout Express? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst. U kunt ons bereiken op het nummer 030- 2658444 of per e-mail via info@wijnhoutexpress.nl

Direct contact

Geen callcenter maar een
persoonlijke planner aan
de telefoon.

Binnen 45 minuten

In heel Nederland binnen
45 minuten een koerier
voor de deur.

Transportmiddel

Van envelop, doosjes,
kratten of meerdere pallets.
Wij ontzorgen u.

Realtime Track&Trace

Direct zelf inzicht over
de status van uw zending via
ons klantenportaal.

Vriendelijke prijs

Elke rit wordt berekend via
de snelste route zonder
brandstoftoeslag.