Wijnhout Express, tot uw dienst...

Gemotiveerd om duurzaam te blijven groeien, groeit u met ons mee?

Wijnhout Express

Wijnhout Express is een flexibel en innovatief transportbedrijf waarbij service en klantgerichtheid centraal staan. In 2013 is Wijnhout Express opgericht en al snel uitgegroeid tot een volwaardig dienstverlener op het gebied van transport.

Onze visie

Wij zijn een logistiek dienstverlener die zich richt op (geconditioneerd) transport binnen Nederland en Europa. Onze visie is om de beste kwaliteit te leveren op het gebied van transport en om samen met onze opdrachtgevers te streven naar een langdurige samenwerking.

Service, kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid staan bij ons hoog aangeschreven. U doet dan ook zaken met een volwaardig dienstverlener op het gebied van transport. Ons gevarieerde én geavanceerde wagenpark biedt u alle mogelijkheden, van bestelauto tot vrachtwagen.

De kwaliteit van Wijnhout Express

De kwaliteit van Wijnhout Express komt voort uit de mensen, zij worden continu bijgeschoold en zijn in het bezit van HACCP- en GDP certificaten, daarnaast zijn al onze medewerkers in het bezit van een VOG (Verklaring Omtremt het Gedrag). Het erkend vakdiploma ‘beroepsgoederenvervoer over de weg’, maakt ons een betrouwbare partner in de logistiek sector.

De centrale ligging

Door onze centraal gelegen startpunten en dagelijkse steden routes kunnen wij u vaak binnen korte tijd voorzien van onze ophaaldienst. De planning zorgt vervolgens voor de snelste route naar de plaats van bestemming. Dit zorgt ervoor dat wij altijd binnen 45 minuten op de plaats van bestemming zijn. Daarnaast biedt Wijnhout Express:

  • Een centrale ligging in midden Nederland
  • Startpunten in grote steden
  • Rijden door het hele land
  • Dagelijks 25 wagens beschikbaar

Contact met Wijnhout Express

Heeft u ook een specialist nodig op het gebied van spoedtransport? Wijnhout Express heeft een centrale ligging en zijn daardoor altijd snel ter plaatse. U kunt ons per telefoon of e-mail bereiken via 030- 2658444 of via info@wijnhoutexpress.nl

Wijnhout Express
Wijnhout Express
Wijnhout Express
Wijnhout Express

Een greep uit ons personeel

Uw contactpersonen

Daniel Wijnhout – Ferry van de Laar – Jacco Kortenoever – Michael Wijnhout

Neem contact op

Telefoon : 030 265 84 44
E-mail : info@wijnhoutexpress.nl
Tiendweg 9
4131 MC Vianen
maandag t/m vrijdag 24 uur bereikbaar
zaterdag en zondag 24 uur bereikbaar

24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en inzetbaar.