Koerier Internationaal

Wij zijn door geheel Nederland binnen 45 minuten bij u op locatie om uw zending snel en discreet te leveren bij de klant.

Koerier Internationaal

Zowel particulieren als bedrijven moeten regelmatig goederen transporteren. Voor internationaal transport kan Wijnhout Express je binnen 45 minuten van dienst zijn, overal in Nederland. Onze koeriersdienst staat bekend als snel, professioneel, zorgvuldig en klantgericht.

Waarom een koerier nationaal via Wijnhout Express?

Als u een envelop, pakket of pallet internationaal wilt versturen komt daar heel wat bij kijken. Het is dan ook verstandig om dit uit te besteden aan een partij die hierin gespecialiseerd is. Onze internationaal koerier haalt u uw pakket na één telefoontje zo snel mogelijk op bij het gewenste adres, overal in Nederland. En vervoert dit met uiterst zorg naar de eindbestemming. Wij bieden:

  • Altijd binnen 45 minuten op locatie
  • Spoedleveringen door heel Europa
  • Professionele en gediplomeerde chauffeurs
  • Alle mogelijkheden voor transport door uitgebreid wagenpark

Ook spreken al onze internationale koeriers goed hun talen. Hierdoor verloopt de communicatie op de plaats van bestemming dan ook moeiteloos.

Betrouwbaarheid

Wanneer u ervoor kiest om uw goederen te laten afleveren door een externe internationale koerier, dan wilt u ervan verzekerd zijn dat namens uw bedrijf het pakket goed afgeleverd wordt. Met de internationale koeriers van Wijnhout Express worden door onze huidige klanten ervaren als zeer betrouwbaar en representatief.

Koerier internationaal van de hoogste kwaliteit

We vervoeren uw goederen via de snelste wegen door Europa. Als u bij ons een internationaal transport aanvraagt staat onze koerier er vaak al binnen 45 minuten. De kwaliteit van Wijnhout Express komt voort uit onze mensen, zij worden continu bijgeschoold en zijn in het bezit van diverse certificaten, waaronder HACCP. Daarnaast maakt het erkend vakdiploma ‘beroepsgoederenvervoer over de weg’, een betrouwbare partner in de logistiek sector.

Een zending met spoed afleveren? Wijnhout Express regelt het! Van envelop, pakket of pallet?
Onze koerier internationaal is er al binnen 45 minuten of soms sneller.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan:

Uur beschikbaar
1
Dagen per week
1
bedrijfswagens
1 +
Support en inzet
1 %

Contact

Hebt u een internationaal koerier nodig om uw zending snel binnen Europa te bezorgen? Of heb u een vraag over één van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op. Wij geven graag een passend advies. Wij zijn bereikbaar op het nummer 030- 2658444 of per e-mail via info@wijnhoutexpress.nl

Direct contact

Geen callcenter maar een
persoonlijke planner aan
de telefoon.

Binnen 45 minuten

In heel Nederland binnen
45 minuten een koerier
voor de deur.

Transportmiddel

Van envelop, doosjes,
kratten of meerdere pallets.
Wij ontzorgen u.

Realtime Track&Trace

Direct zelf inzicht over
de status van uw zending via
ons klantenportaal.

Vriendelijke prijs

Elke rit wordt berekend via
de snelste route zonder
brandstoftoeslag.