Medisch transport?

Temperatuur geconditioneerd vervoer tussen 2 en 25 graden Celsius.

Medisch transport

Wijnhout Express is specialist in het uitvoeren van medisch transport. Wij garanderen dat goederen onder constante temperatuur naar de gewenste locatie worden getransporteerd. Onze chauffeurs zijn altijd binnen 45 minuten op locatie en rijden rechtstreeks naar de bestemming. Koelmedicatie worden altijd zorgvuldig en vakkundig door één van onze gecertificeerde chauffeurs vervoerd.  

Medisch transport via Wijnhout Express

Wij zijn in staat om temperaturen tussen de 2 tot 25°graden Celcius te waarborgen via ons gekoelde medisch transport. Zo koelen onze transportwagens medische producten en kunnen onze actief gekoelde koelboxen hun temperatuur tot wel 15 uur behouden. In deze koelwagens en koelboxen zijn sensoren gemonteerd waardoor de temperatuur gewaarborgd blijft. Ook is de chauffeur continu op de hoogte van de temperatuur in de laadruimte doormiddel van een dashboardkastje in de cabine. 

U kunt bij ons terecht voor ieder type medisch geconditioneerd vervoer:
Koeltransport: 2 – 8 °C
Koeltransport: 8 – 15 °C
Kamertemperatuurtransport: 15 – 25 °C

Betrokken en geschoolde chauffeurs

Onze chauffeurs voelen zich nauw betrokken bij onze klanten. Zo is al ons personeel GDP getraind (Good Distribution Practices) en kunnen zij aanvullende taken uitvoeren. Denk hierbij aan het afleveren op de gewenste etage of het omwisselen en retourneren medische producten.

Waarom GDP bij medisch transport?

Cold Chain, is het doorlopende systeem van geconditioneerde temperatuur bij transport van medische producten. In het vervoerstraject van producten tot patiënt eist GDP (Good Distribution Practices) dan ook vervoerscondities van medisch transport waarin temperaturen gewaarborgd blijven.

Een zending temperatuur geconditioneerd afleveren? Wijnhout Express regelt het!
Van pakketten tot meerdere pallets.
Onze gekoelde wagen is er al binnen 45 minuten of soms sneller.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan:

Uur beschikbaar
1
Dagen per week
1
bedrijfswagens
1 +
Support en inzet
1 %

Contact

Heeft u producten die vervoerd moeten worden, maar op een constante temperatuur koel moeten blijven? Maak dan gebruik van ons koel- medisch transport. Door onze kennis en ervaring blijft uw zending geconditioneerd gewaarborgd. Ook voor niet gekoelde of geconditioneerde zendingen kan Wijnhout Express aan uw wensen voldoen Al jaren zijn wij het vertrouwde gezicht bij mensen thuis en leveren wij maatwerk voor onze klanten. U kunt ons bereiken op het nummer 030- 2658444 of per e-mail via info@wijnhoutexpress.nl

Direct contact

Geen callcenter maar een
persoonlijke planner aan
de telefoon.

Binnen 45 minuten

In heel Nederland binnen
45 minuten een koerier
voor de deur.

Transportmiddel

Van envelop, doosjes,
kratten of meerdere pallets.
Wij ontzorgen u.

Realtime Track&Trace

Direct zelf inzicht over
de status van uw zending via
ons klantenportaal.

Vriendelijke prijs

Elke rit wordt berekend via
de snelste route zonder
brandstoftoeslag.