Koerier nodig?

Wij zijn door geheel Nederland binnen 45 minuten bij u op locatie.

Koerier Nationaal

Een koerier binnen 45 minuten ter plaatse? Wijnhout Express regelt uw nationaal koerier. Wij vervoeren allerlei soorten zendingen, van een simpele envelop tot meerdere pakketten en pallets. Heeft u een pakket binnen niet al te lange tijd bij uw klant moet zijn? Wij zijn u graag van dienst! Onze koeriersdienst staat bekend als professioneel, zorgvuldig, klantgericht en snel.

Waarom een koerier nationaal via Wijnhout Express?

Als geen ander begrijpt Wijnhout Express dat wij uw laatste schakel zijn in het afleveren van uw pakket aan de klant. En dat deze dus essentieel is voor uw onderneming. Daarom is een snelle en nauwkeurig service van belang. Onze koerier nationaal staat dan ook binnen 45 minuten bij u voor de deur om uw pakket op te halen. Soms zelfs nog wel sneller! Dit doen wij bij elk gewenst adres in Nederland. Vervolgens rijden onze koeriers nationaal rechtstreeks met het pakket naar uw klant. Daarnaast bieden wij:

  • Door onze centrale ligging zijn wij door heel Nederland snel ter plaatse.
  • Alle mogelijkheden voor transport door uitgebreid wagenpark
  • Professionele en gediplomeerde chauffeurs

Ook staan onze koeriers binnen Nederland 24 uur per dag en zeven dagen per week voor u klaar! En vervoeren wij allerlei soorten pakketten. En dat alles altijd voor een scherpe prijs.

Betrouwbaarheid

Wij werken altijd met onze eigen koeriersdienst en heeft elk bedrijf zijn vaste koerier. Zo bieden wij onze klanten het vertrouwen dat hun pakket goed afgeleverd wordt. Daarnaast bekijken wij altijd wat de snelste route is naar de plaats van bestemming. Onze nationale koeriers worden door onze huidige klanten dan ook ervaren als zeer betrouwbaar en representatief.

Om deze kwaliteit te behouden scholen wij onze medewerkers continue bij. Ook zijn al onze koeriers in het bezit van HACCP- en GDP certificaten en een VOG verklaring(Verklaring Omtrent het Gedrag). Daarnaast maakt het erkend vakdiploma ‘beroepsgoederenvervoer over de weg’, Wijnhout Express een betrouwbare partner in de logistiek sector. 

Een zending met spoed afleveren? Wijnhout Express regelt het! Van envelop, pakket of pallet?
Onze koerier nationaal is er al binnen 45 minuten of soms sneller.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan:

1
Uur beschikbaar
1
Dagen per week
1 +
bedrijfswagens
1 %
Support en inzet

Contact

Dus heeft u een koerier nodig voor een nationale rit? Bij ons bent u aan het juiste adres! Of heb heeft u vraag over één van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op. Wij hebben voor elk logistiek vraagstuk een passende vervoersmethode. Wij zijn bereikbaar op het nummer 030- 2658444 of per e-mail via info@wijnhoutexpress.nl

Direct contact

Geen callcenter maar een
persoonlijke planner aan
de telefoon.

Binnen 45 minuten

In heel Nederland binnen
45 minuten een koerier
voor de deur.

Transportmiddel

Van envelop, doosjes,
kratten of meerdere pallets.
Wij ontzorgen u.

Realtime Track&Trace

Direct zelf inzicht over
de status van uw zending via
ons klantenportaal.

Vriendelijke prijs

Elke rit wordt berekend via
de snelste route zonder
brandstoftoeslag.